Taxiservice

VTC Vlaamse Taxi Centrale in Kuurne is een huis van vertrouwen: in géén tijd bent u op uw bestemming. Wij zijn ook een expresdienst die (kleine) pakken vervoert. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring kennen wij het Belgische wegennet op ons duimpje. Onze klanten? Heel eenvoudig: alle mensen die transport nodig hebben, kunnen op ons rekenen. Zakenman met een dringende afspraak? Student die naar zijn kot buiten het centrum moet? Vriendengroep die wil uitgaan? Wij zijn er voor u!

Wagenpark

Momenteel rijden wij vooral in het zuiden van West-Vlaanderen: de regio rond Waregem, Roeselare, Ieper en Kortrijk. Maar zie dit eerder als ons uitvalsbasis. Want we brengen u overal. In het grootste comfort. Wij hebben een 15-tal moderne (volume)wagens, minibusjes, en berlines. U kiest, wij rijden!

Onze unieke bedrijfsstructuur

U reserveert uw rit (per mail of fax, of telefonisch), wij doen de rest. Ook lastminute-opdrachten voeren wij probleemloos uit. Dankzij onze unieke bedrijfsstructuur: de dispatching centraliseert alle oproepen, en geeft uw rit door aan de wagen die het snelst bij u kan zijn. Wij hebben eigen voertuigen, én zelfstandige chauffeurs die in onderaanneming voor onze centrale rijden. Zo bent u altijd zeker van een minimale wachttijd!

En over chauffeurs gesproken: wij zoeken nog altijd gemotiveerde medewerkers, zodat we onze werkregio kunnen uitbreiden. Heel concreet zoeken we zelfstandige chauffeurs die op deel- of voltijdse basis willen rijden voor onze centrale. Bekijk hier ook onze tarieven.

Vandenberghe

Veilig thuis? Vraag en taxi regio Kuurne, Waregem en verder!